Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Yassine Bono, noul portar al clubului saudit de fotbal Al-Hilal

wikipedia.org
al hilal

Clubul saudit de fotbal Al Hilal a anunţat, vineri, transferul portarului marocan Yassine Bono de la Sevilla FC, care a semnat un contract pe trei sezoane, informează agenţia EFE.

Într-o înregistrare video difuzată pe platforma X, fostă Twitter, portarul marocan este prezentat stând pe un scaun cu mănuşile de portar în mâini şi anunţând că de acum face parte din lotul echipei saudite, conform agerpres.

Deşi Al Hilal nu a oferit detalii despre transfer, presa relatează că acesta s-a încheiat în schimbul a 20 de milioane de euro.

Yassine Bono (32 ani) va fi coechipier la Al Hilal cu atacantul brazilian Neymar, dar şi cu senegalezul Kalidou Koulibaly (Chelsea) şi sârbul Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), toţi transferaţi în această vară.

Yassine Bono (al cărui nume real este Bounou) s-a aflat în ultimele zile şi în vizorul echipei Real Madrid, care căuta un portar după accidentarea belgianului Thibout Courtois, însă gruparea de pe Santiago Bernabeu l-a recrutat în final pe spaniolul Kepa Arrizabalaga, împrumutat pentru un sezon de la Chelsea Londra.

Motivul principal al acestei alegeri ar fi, conform presei spaniole, faptul că Bono urmează să participe la Cupa Africii pe Naţiuni cu selecţionata Marocului, în lunile ianuarie şi februarie, şi ar fi ratat astfel mai multe meciuri ale madrilenilor în acea perioadă.

Bono este portarul naţionalei Marocului, prima echipă africană ajunsă în semifinalele unei Cupe Mondiale, anul trecut, în Qatar. El a adunat 142 de meciuri oficiale la Sevilla, cu care a cucerit două trofee Europa League (2020, 2023).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.