Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Yaya Toure a dat probe în China, la echipa Qingdao Huanghai din liga a doua

fotbal drepturi tv minge

Yaya Toure (36) vrea să joace fotbal în continuare, iar mijlocaşul ivorian, fost la Manchester City, a ales un campionat exotic pentru a da probe de joc potrivit mediafax.

Dimitri Seluk, agentul lui Toure, anunţase în urmă cu o săptămână, că fotbalistul său se va retrage din cariera de fotbalist, însă ivorianul a negat aceste informaţii şi a declarat că vrea să mai joace câţiva ani.

Fostul internaţional al Coastei de Fildeş nu mai are echipă din 2018, după despărţirea de Olympiacos, iar acum a susţinut probe la formaţia Qingdao Huanghai, din liga a doua chineză, informează AFP. Deşi jurnaliştii britanici au postat fotografii cu Toure ajuns pe aeroport şi au anunţat că a semnat cu gruparea asiatică, clubul a negat acest lucru, mutarea nefiind încă oficializată.

"A sosit aici în probe. Staff-ul tehnic va analiza condiţia lui fizică şi abilităţile sale şi vor decide dacă este potrivit pentru echipa noastră", a declarat un purtător de cuvânt al celor de la Qingdao, pentru sursa citată.

ASEC Mimosas, KSK Beveren, Metalurg Doneţk, Olympiacos, AS Monaco, FC Barcelona şi Manchester City sunt cluburiel din CV-ul lui Yaya Toure. Alături de englezi a câştigat de trei ori titlul în Premier League, iar cu FC Barcelona a obţinut Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.