Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Yemen: O dronă americană a ucis doi presupuşi membri ai grupării Al-Qaida (responsabil local)

yemen

O dronă americană a ucis sâmbătă, în sudul Yemenului, doi presupuşi membri ai grupării Al-Qaida, a indicat un responsabil al securităţii yemenite, în timp ce Washingtonul şi-a multiplicat în ultimele zile loviturile împotriva jihadiştilor din această ţară, transmite AFP preluat de agerpres.

Raidul, care a avut loc la Ahwar, în sudul provinciei Abyan, a ucis doi presupuşi jihadişti care se aflau pe o motocicletă, a declarat oficialul citat. 

Pentagonul a afirmat vineri că forţele americane au efectuat în total peste 30 de atacuri, în două zile, contra luptătorilor Al-Qaida în peninsula arabică (Aqpa). 

Washingtonul consideră Aqpa ca fiind una dintre cele trei organizaţii cele mai ameninţătoare la adresa securităţii SUA şi susţine că gruparea încearcă în continuare să planifice atacuri asupra ţărilor occidentale.

Conform unor surse de securitate şi tribale, raidurile americane de joi şi vineri au făcut cel puţin 20 de morţi în rândurile jihadiştilor din provinciile Abyan, Chabwa (sud) şi Baida (centru).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.