Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Younes Hamza ar putea deveni jucătorul clubului Petrolul Ploiești: avocații pun la punct ultimele detalii

Twitter
Petrolul Ploiesti

Discuţiile pentru readucerea lui Younes Hamza (33 de ani) la Ploieşti sunt foarte avansate. S-a ajuns la nivelul în care avocatul clubului şi cel al jucătorului stabilesc amănuntele, anun'[ MEDIAFAX.

"Aşa cum apărut prin presă, evident, nu pot să neg, avem discuţiile mai mult decât avansate cu Younes Hamza. Şi-a reziliat contractul. La momentul de faţă îl are reziliat cu echipa lui din Grecia. Sunt nişte amănunte pe care avocatul clubului şi cu avocatul lui Younes le discută. Sunt doar de amănunt, nu de fond. Sper să reuşim să îl aducem în rândurile noastre", a spus Marius Stan.

Citește și: SURSE - Tăriceanu negociază cu PSD eliminarea lui Meleșcanu .

Atacant tunisian a scris istorie la Ploieşti în cele trei sezoane, între 2012 şi 2014, în care a îmbrăcat tricoul Petrolului. Jucătorul s-a despărţit recent de Aris Salonic, pentru care a evoluat doar trei minute într-un singur meci în acest sezon, după ce în ediţia trecută era utilizat în 24 de partide şi marca 9 goluri. Pentru ”lupi” a marcat 37 de goluri în 64 de meciuri. După ce a plecat de la Petrolul, tunisianul a jucat la Botev Plovdiv, Ludogorets (ambele din Bulgaria), Tractor Sazi (Iran), Xanthi (Grecia), BB Erzurumspor (Turcia), Al Ahli (Qatar) şi Aris Salonic (Grecia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.