Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

YouTube renunţă din august la aplicaţia YouTube Go

bbc.com
youtube

Alternativa simplă şi economică la aplicaţia principală de YouTube va dispărea în curând, platforma video considerând că nu mai este nevoie de ea.

YouTube a anunţat că renunţă la aplicaţia YouTube Go, dezvoltată pentru a-i atrage în cadrul platformei şi pe cei care au la dispoziţie o conexiune slabă sau limitată ori un telefon cu dotări modeste, conform news.ro.

YouTube Go va mai fi disponibilă doar până în august, după care nu va mai putea fi găsită în magazinele de aplicaţii. Va rămâne, însă, în continuare pe telefoanele celor care o au instalată.

YouTube a introdus o serie de optimizări în cadrul aplicaţiei YouTube Go, pentru ca aceasta să necesite mai puţine resurse şi să livreze video cu o compresie de care să beneficieze cei pentru care datele mobile reprezintă o problemă.

Acum, cei de la YouTube spun că YouTube Go, lansată în 2016, a devenit inutilă, deoarece multe dintre optimizarea speciale de care beneficia aceasta au fost introduse şi în aplicaţia principală.

Deja, YouTube a început să îii încurajeze pe cei care folosesc YouTube Go să renunţe la aceasta şi să treacă la aplicaţia principală.

Există şi o diferenţă semnificativă de funcţionalitate între cele două. Din YouTube Go lipsesc anumite facilităţi, precum comentariile, funcţia de postare sau tema întunecată.

Aplicaţia YouTube Go este disponibilă în peste 130 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.