Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

YouTube va lansa un serviciu pe bază de abonament

youtube facebook

Canalul online YouTube, filială a grupului Google, va lansa un serviciu pe bază de abonament fără clipuri publicitare în timpul accesării acestuia, au declarat surse implicate în proiect, relatează AFP. 

YouTube a început să contacteze firmele partenere care produc videoclipuri pentru a le informa despre această nouă modalitate de difuzare a clipurilor video, ce va putea fi accesată pe bază de abonament săptămânal, oferind internauţilor o mai bună posibilitate de utilizare a YouTube în raport cu nevoile lor, potrivit AFP. 

Deocamdată nu se cunosc preţurile abonamentelor şi nici data lansării acestui serviciu, care urmăreşte în acelaşi timp să valorifice mai bine munca producătorilor de videoclipuri. 

Canalul YouTube, iniţial o platformă pentru publicarea clipurilor realizate de amatori, se bazează astăzi pe distribuirea gratuită a videoclipurilor şi se finanţează din clipurile publicitare distribuite pe site-ul web. 

Un oficial al YouTube a refuzat să dea detalii despre acest proiect, însă a subliniat că responsabilii YouTube au în vedere mai multe oportunităţi pentru ca fanii platformei să se bucure de conţinutul oferit, iar creatorii videoclipurilor să câştige mai mulţi bani din produsele lor.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.