Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zac Efron joacă în filmul 'Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile'

www.whats-on-netflix.com
netflix

Actorul american Zac Efron joacă în filmul "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile", o peliculă biografică produs de Netflix despre celebrul criminal în serie american Ted Bundy, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Pelicula urmărește procesul din 1979 în urma căruia Bundy a fost condamnat pentru două crime, trei tentative de omor și două spargeri. Povestea este spusă prin ochii iubitei sale, Elizabeth "Liz" Kendall, interpretată de actrița britanico-americană Lily Collins.

Demersul în justiție a fost remarcabil pentru mediatizarea de care a beneficiat, dar și pentru desfășurarea acestuia. Ted Bundy era un fost student la drept carismatic, scăpat de două ori din custodia poliției. El a ales să se reprezinte de unul singur, fiind susținut în sala de judecată de numeroși admiratori, iar procesul său a fost televizat pe plan național. "Nimeni nu credea că Bundy era capabil de acele crime oribile din cauza felului în care arăta și se comporta", a afirmat regizorul Joe Berlinger. "Trăim într-o eră în care....oameni dezvăluie imagini false asupra a ceea ce sunt, așa că lecțiile despre Bundy sunt mai relevante decât oricând", a continuat acesta.

Ucigașul a fost executat în Florida în 1989. Înainte de moarte, acesta a recunoscut că a ucis peste 30 de tinere în câteva state americane pe parcursul anilor '70.

Citește și: Noul film al regizorului Quentin Tarantino, inclus în competiţia oficială a Festivalului de la Cannes

"Acesta a fost un drum spre un gen pe care îl consider ca fiind un pic mai cerebral decât un film standard cu hăituiri și omoruri", a afirmat Zac Efron într-un interviu pentru Reuters. El a spus că este o poveste care e greu să fie spusă, dar a lăudat pelicula pentru profunzimea cu care abordează viața ucigașului.

Personajul interpretat în "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile" reprezintă primul rol dramatic al actorului. Acesta este pentru apariții în seria de filme de televiziune "High School Musical/ Liceul muzical", în musicalul "The Greatest Showman/ Omul spectacol" și în comedia "Baywatch/ Salvamarii", bazată pe serialul cu același nume.

Numele peliculei este preluat din declarațiile oferite de judecătorul Edward D. Cowart, cel care l-a condamnat pe Ted Bundy la moarte. Acesta a afirmat, la pronunțarea sentinței, că infracțiunile lui au fost "extrem de crude, șocant de diabolice și respingătoare".

"Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" va fi lansat vineri în cinematografele din Marea Britanie. Din distribuția filmului mai fac parte Jim Parsons, cunoscut din serialul "Big Bang Theory", Kaya Scodelario, John Malkovich, Angela Sarafyan și Grace Victoria Cox. James Hetfield, solistul trupei rock Metallica, apare în rolul ofițerului Bob Hayward, cel care l-a arestat pe celebrul criminal în serie în 1975.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.