Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zborul Blue Air spre Bruxelles este redirecționat către un alt aeroport

bagaj avion

Compania aeriana Blue Air a anunțat, miercuri dimineața, ca zborul 0B123/124 București - Bruxelles - București a fost redirecționat catre Aeroportul Liege, iar de acolo pasagerii vor fi transportați cu autocarul.

"Ținând cont de faptul ca astazi Aeroportul Bruxelles Zaventem este în continuare închis, compania Blue Air a luat masurile necesare pentru a asigura în deplina siguranța operarea zborului 0B123/124 București - Bruxelles - București din 23 martie 2016. Astfel, Blue Air a hotarât redirecționarea zborului catre Aeroportul Liege, situat la 80 km de Bruxelles, cu urmatorul orar de zbor:

0B123 17:05 București

- 19:00 Liege,0B124 19:45 Liege

- 23:30 București (toate sunt ore locale)", se arata într-un comunicat de presa al companiei Blue Air, potrivit Mediafax.

Compania anunța ca pasagerii vor fi transferați gratuit cu autocarul între Bruxelles - Gare du Nord și Aeroportul Liege. "Pe aceasta cale facem apel catre pasageri sa se prezinte cu trei ore înainte de zbor la punctul de întâlnire din Bruxelles - stația de autocare dedicata din Gare du Nord. Vom asigura transferul cu autocarul catre Bruxelles - Gare du Nord și a pasagerilor care vor ateriza la Liege", mai transmit reprezentanții Blue Air.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.