Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zboruri anulate de pe Aeroportul Craiova din cauza ceții: Vizibilitatea a scăzut sub 200 de metri

www.publika.md
avion ceață

Nici un avion nu a decolat sau aterizat, joi, pe Aeroportul Internațional din Craiova. Din cauza ceții, cursele de Londra și Bruxelles au fost anulate. O parte dintre pasageri au fost transportați cu autocarele la București, iar alții și-au reprogramat zborurile, anunță MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Craiova, joi, din cauza ceții, vizibilitatea a fost sub 200 de metri, atât dimineața, cât și după amiaza, când erau programate cursele.

Citește și: Radu Tudor intră în ei: `Nu trebuie să aşteptăm`!

Patru zboruri au fost anulate. Este vorba despre cursele către Londra și Bruxelles și retur.

340 de pasageri aveau bilete pentru aceste curse. 70 dintre călătorii care trebuiau să ajungă la Londra, joi dimineața, și-au reprogramat zborul, iar alți 90 au fost transportați cu autocarele la București și vor fi îmbarcați în alte aeronave care vor decola de pe Aeroportul Otopeni.

180 de oameni care ar fi trebuit să plece la ora 13.30 către Bruxelles încă se aflau în terminalul Aeroportului Craiova, la ora 17.00.

Citește și: Olguța Vasilescu mută tunurile pe Guvernul Orban: ‘Ca să știți pentru cine se bate PNL’ .

„Pasagerii care au ales să călătorească la Londra, o parte dintre ei, în jur de 70 de pasageri, au ales să-și reprogrameze plecarea, iar aproximativ 90 de pasageri au plecat cu autocarele și vor decola de pe Otopeni. Se estimează că vor pleca la ora 21. Pentru cealaltă cursă, pentru Bruxelles, nu s-a luat încă nicio decizie, pasagerii sunt în terminal. Cursa de Londra ar fi trebuit să plece la 6.15, iar cea de Bruxelles la 13.30. Ceața nu s-a ridicat absolut deloc, vizibilitatea este undeva sub 200 de metri. Și pentru zilele următoare este anunțat cod de ceață”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Oana Răducănoiu, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.