Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zborurile din Bacău ale companiei Blue Air vor fi transferate în perioada 15 august-30 septembrie la alte aeroporturi din zonă

tripsta.co.uk
blue air

Zborurile din Bacău ale companiei Blue Air vor fi transferate în perioada 15 august-30 septembrie la alte aeroporturi din zonă, către care pasagerii vor fi transportați gratuit. Aeroportul din Bacău va fi închis timp de o lună și jumătate pentru efectuarea unor reparații la pistă, potrivit Mediafax.

Compania Blue Air a anunțat că a început negocieri cu celelalte aeroporturi din regiune pentru a identifica cele mai bune variante pentru pasageri, după ce pista Aeroportului din Bacău va fi închisă ca parte dintr-un proces modernizare a aeroportului.

„Vrem să-i asigurăm pe toţi pasagerii noştri de faptul că zborurile nu vor fi anulate, ci doar transferate, iar noi vom asigura transportul gratuit către şi dinspre aeroporturile unde vor fi operate zborurile”, a spus Cristian Buciu, director de operaţiuni la Blue Air.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Accident cu cinci mașini lângă Ambasada Chinei din București

Compania spune că va informa pasagerii care zboară către şi dinspre aeroportul din Bacău despre modificările survenite.

Pasagerii din Bacău pot în continuare să-şi rezerve călătorii către cele 15 destinaţii pe care le oferă Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Bacău.

Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău va fi închis în perioada 15 august - 30 septembrie 2020 pentru modernizarea pistei de decolare și aterizare, a suprafețelor de mișcare aferente și a sistemului de balizaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.