Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece cadre medicale din județul Sibiu au fost diagnosticate cu COVID-19

Europa FM
doctor medic spital

Zece cadre medicale din judeţul Sibiu sunt confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, majoritatea provin de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), iar două sunt angajate la o clinică privată, a anunţat marţi Prefectura Sibiu, printr-un comunicat de presă.

"Conform ultimelor date oferite de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, în prezent, un număr de zece persoane sunt confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, din rândul personalului din sistemul de sănătate. (...) Cele zece persoane care sunt confirmate pozitiv provin din următoarele unităţi medico-sanitare: şase din cadrul SCJU Sibiu, una din cadrul UPU SCJU Sibiu, una din cadrul CRRN Rîu Vadului, două din cadrul Polisano", se arată în comunicatul Prefecturii Sibiu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluire din ședința programată de Klaus Iohannis, la care participă și Ludovic Orban: Nu s-ar mai deschide .

Potrivit sursei citate, de la începutul pandemiei, până în prezent, în judeţul Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 90 de persoane din sistemul de sănătate, iar dintre acestea, 80 au fost declarate vindecate şi externate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.