Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în Harghita - Numărul total a ajuns la 100

Los Angeles Times
coronavirus

Zece noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în Harghita, în ultimele 24 de ore, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în judeţ la 100, a informat Instituţia Prefectului potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în spital se află internaţi 78 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, iar 21 de persoane au fost declarate vindecate.

"În judeţul Harghita au fost confirmate un număr de 100 cazuri de persoane infectate cu COVID-19, din care 21 persoane s-au vindecat, o persoană decedată, 78 persoane se află internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc şi în Spitalul suport COVID-19 din Odorheiu Secuiesc, sub supraveghere medicală. Anchetele epidemiologice sunt în derulare şi se efectuează teste la COVID-19 pentru contacţii simptomatici a persoanelor internate în spitale, respectiv au fost dispuse măsuri suplimentare de izolare la domiciliu pentru contacţi asimptomatici", se arată în informarea Instituţiei Prefectului.

În cursul zilei de miercuri, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc au precizat, pentru AGERPRES, că numărul paturilor disponibile pentru pacienţi COVID-19 este în scădere, motiv pentru care se caută soluţii pentru izolarea în alte spaţii a pacienţilor asimptomatici.

Datele statistice mai arată că în Harghita se află în autoizolare la domiciliu un număr de 1.219 persoane, în creştere cu 147 în ultimele 24 de ore, iar în carantină instituţionalizată sunt 137 de harghiteni, în scădere cu 48, faţă de miercuri.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.