Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece poliţişti de frontieră de la sectorul Halmeu au fost diagnosticați cu COVID-19

SANADOR
testare covid

Zece poliţişti de frontieră de la sectorul Halmeu, de pe frontiera cu Ucraina, sunt confirmaţi cu COVID-19, fiind desfăşurată o anchetă epidemiologică, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, marţi, pentru AGERPRES.

"La nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Halmeu avem zece lucrători confirmaţi cu COVID-19, din care unul şi-a desfăşurat activitatea în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, restul au efectuat misiuni de supraveghere a frontierei de stat. În acest context, Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare efectuează o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacţilor direcţi ai celor confirmaţi, în vederea luării măsurilor de izolare la domiciliu a acestora", anunţă ITPF Sighetu Marmaţiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu trage un mare semnal de alarmă: Pandemia va face ravagii în rândul populaţiei dacă nu se iau măsuri urgente

Potrivit conducerii instituţiei, poliţiştii din vama Halmeu sunt dotaţi cu materiale de protecţie, iar periodic se fac dezinfecţii.

"La nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Halmeu sunt implementate măsurile de protecţie, poliţiştii de frontieră fiind dotaţi cu materiale de protecţie individuală (măşti, mănuşi, dezinfectat), periodic are loc igienizarea şi dezinfectarea adecvată a tuturor încăperilor din sector şi a celorlalte structuri subordonate, se păstrează distanţa socială, iar la intrarea în serviciu are loc instruirea personalului în ceea ce priveşte măsurile de prevenire a transmiterii virusului", a mai arătat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.