Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de amenzi aplicate de polițiști în gările din Vrancea, pentru încălcarea normelor Covid

Circa 30 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, miercuri, de poliţiştii vrânceni, unor persoane care nu purtau masca de protecţie în tren şi pe peronul gării, în cursul unei acţiuni pentru limitarea efectelor pandemiei SARS-CoV-2 şi creşterea siguranţei călătorilor, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"La data de 28 octombrie 2020, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Vrancea au acţionat pentru creşterea gradului de ordine şi siguranţă publică şi pentru verificarea respectării regulilor privind limitarea efectelor pandemiei SARS-CoV-2. De asemenea, în cadrul acţiunii au fost efectuate şi controale tip filtru la trenurile frecventate de navetişti, fiind verificate în total 16 trenuri de călători", se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Citește și: Traian Berbeceanu: ‘Bucureștenii au înțeles și știu că măsurile sunt în sprijinul lor și sunt respectate’

Potrivit sursei citate, au fost legitimate 55 de persoane şi au fost identificaţi şase călători frauduloşi. Totodată, au fost constatate 15 infracţiuni şi au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, în ceea ce priveşte obligativitatea portului măştii de protecţie în staţiile de cale ferată şi în trenurile de călători.

CFR Călători face apel la călători să nu urce în tren, dacă la casa de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri. Recomandarea este valabilă şi pentru persoanele posesoare de abonamente şi autorizaţii pentru transportul pe calea ferată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.