Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de angajaţi ai Consiliului Judeţean Buzău şi ai instituţiilor din subordine au donat sânge - Angajaţii Centrului de Transfuzii s-au deplasat la sediul CJ

basilica.ro
doneaza sange

Zeci de angajaţi ai Consiliului Judeţean Buzău şi ai instituţiilor din subordine au decis, în ajunul sărbătorilor, să doneze sânge pentru persoanele aflate în suferinţă. Angajaţii Centrului Judeţean de Transfuzii s-a deplasat la sediul Consiliul Judeţean cu personal şi toată aparatura necesară procesului de recoltare a sângelui pentru a fi mai aproape de donatori, potrivit news.ro.

”Cred ca este o acţiune prin care noi oamenii realizăm şi încercăm să fim mai buni şi să facem o bucurie şi un dar pentru cei care sunt în suferinţă şi au nevoie de sânge. Mă bucur foarte mult că această acţiune de donare de sânge nu a venit de la mine ci de la o mare parte a angajaţilor din Consiliul Judeţean şi vreau să le mulţumesc pe această cale şi să invit cât mai multă lume să doneze sânge. Prin acest gest oferim o şansă vitală pentru semenii noştri. Sper că acest gest  să poată să aducă un licăr de speranţă pentru mulţi dintre cei care au astăzi nevoie de sânge", a declarat Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău.

Citește și: Ex-demnitarul Costoiu RUPE TĂCEREA la ICCJ - A indicat-o pe Ecaterina Andronescu drept...

De asemenea, angajaţii Consiliului Judeţean Buzău au decis să doneze şi bonurile valorice care revin fiecărui donator conform legii pentru a ajuta la cumpărarea de alimente pentru persoanele defavorizate din judeţ.

Medicul Adriana Crăciun, director al Centrului Judeţean de Transfuzii Buzău afirmă că numărul donatorilor a scăzut simţitor în ultima perioadă iar rezervele de sânge aproape că s-au epuizat. Astfel, angajaţii centrului au ajuns să facă deplasarea prin toate localităţile judeţului acolo unde se strâng mai mulţi donatori.

”O zi deosebit de frumoasă pentru Centrul de Transfuzii Buzău. Suntem încântaţi că suntem la Consiliul Judeţean aici unde am fost invitaţi pentru că personalul instituţiei a hotărât să dăruiască în ajunul sărbătorilor o picătură de sânge pentru a fi aproape de cei aflaţi în suferinţă. Este un gest absolut onorant şi sperăm să fie un exemplu pentru toţi cetăţenii judeţului. Sperăm să facem sărbătorile comunităţii buzoiene cât mai liniştite şi sângele care se donează zilele acestea să vină în ajutorul celor care sunt în spitale. Numărul donatorilor a scăzut foarte mult şi suntem obligaţi practic să mergem acolo unde sunt donatori în toate colţurile judeţului. Aşa ca mâine vom merge la Râmnicu Sărat la o societate comercială iar săptămâna viitoare la unitatea militară de la Boboc care odată la trei luni donează  sânge pentru cei aflaţi în suferinţă" a spus medicul Adrian Crăciun, directorul Centrului Judeţean de Transfuzii Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.