Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de biciclete electrice furate din Germania, în valoare de peste 900.000 lei, găsite în Vama Nădlac

politia de frontiera
Aproape 60 de biciclete electrice, în valoare de peste 900.000 de lei, semnalate ca fiind furate din Germania au fost descoperite de poliţiştii de frontieră de la Nădlac la intrarea în ţară, într-un automarfar condus de un român, bărbatul fiind cercetat penal pentru tăinuire.

Potrivit unul comunicat de presă trimis, miercuri, de Poliţia de Frontieră Arad, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II a fost depistat un automarfar încărcat cu biciclete electrice care ar fi fost furate din Germania.

Citeşte şi: Percheziţii în Argeş la suspecţi de furturi comise pe autostradă

TIR-ul era condus de un bărbat din Dâmboviţa, care s-a prezentat la intrarea în ţară cu 58 de biciclete electrice, el fiind însoţit de fratele său.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, TIR-ul era încărcat cu paleţi cu pământ de flori din Olanda, marfă destinată unei firme din România. Pentru bicicletele electrice, cei doi bărbaţi nu au putut prezenta documente de provenineţă.

“În urma verificărilor efectuate, a reieşit că cele 58 de biciclete electrice sunt semnalate ca fiind furate din Germania. Cetăţenii români au declarat că au încărcat pământul de flori în Olanda, iar pe timpul staţionării într-o parcare din Germania au fost abordaţi de doi conaţionali care le-au propus ca, în schimbul sumei de 1.500 euro, să transporte bicicletele în România”, precizează comunicatul.

Bicicletele, în valoare de aproximativ 920.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul este cercetat pentru tăinuire.

Citeşte şi: STUDIU: 68% dintre antreprenorii români s-au confruntat cu cel puțin o criză de imagine în 2017 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.