Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de copii s-au bucurat de surprizele pregătite de poliţişti, jandarmi şi pompieri cu ocazia zilei de 1 Iunie

lucian bode copii ziua portilor deschise mai
Copiii au fost încântaţi de autospecialele structurilor Ministerului Afacerilor Interne, de tehnica şi materialele din dotare, de tiroliană şi, mai ales, de exerciţiul de dresaj canin care a primit aplauze la scenă deschisă.

Laboratorul criminalistic şi cel de educaţie rutieră au fost unele dintre principalele atracţii ale celor mici, interesaţi de tehnicile şi metodele de amprentare, precum şi a celor de identificare, culegere şi ridicare a mijloacelor materiale de probă.

"Ne-am bucurat şi de faptul că tinerii s-au arătat interesaţi de meseria de jandarm, poliţist sau pompier, adresând întrebări pertinente despre atribuţiile, funcţionarea şi organizarea celor trei structuri şi au avut un dialog interactiv despre modul de acţiune în diferite situaţii, precum şi despre cum pot ei să evite situaţiile periculoase", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru. 

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău şi cei ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au reuşit să aducă zâmbetul pe feţele copiilor, care, cu ajutorul lor, au învăţat să îşi dezvolte spiritul de echipă, competitivitatea şi fair-play-ul.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău i-au surprins pe cei mici cu o mulţime de surprize menite să-i distreze, dar şi să îi familiarizeze cu domeniul situaţiilor de urgenţă, de la prezentarea tehnicilor de prim-ajutor, la cele ale echipamentelor folosite în misiunile de asanare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.