Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de gospodării din Vrancea au fost inundate în urma precipitaţiilor abundente

igsu
inundatii

Zeci de gospodării din mai multe localităţi ale judeţului Vrancea au fost inundate, luni, în urma precipitaţiilor abundente.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, în localitatea Obrejiţa au fost inundate 40 de gospodării, la faţa locului intervenind trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. De asemenea, 20 de gospodării au fost inundate în Sihlea, pompierii de la Punctul de Lucru Dumbrăveni acţionând cu două motopompe transportabile şi o motopompă de capacitate mărită, conform Agerpres.

Şi în Slobozia Bradului s-a solicitat sprijinul pompierilor pentru evacuarea apei din curtea unui agent economic şi din trei gospodării inundate, iar în localitatea Câmpineanca s-a intervenit pentru degajarea unui copac lovit de trăsnet, care ameninţa să cadă peste acoperişul unei case.

"Situaţia este în dinamică iar evoluţia fenomenelor meteorologice periculoase este permanent monitorizată prin Centrul Operaţional al inspectoratului, echipajele de pompieri militari fiind pregătite să intervină operativ în sprijinul cetăţenilor", a mai transmis ISU Vrancea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.