Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de gospodării INUNDATE în Teleorman

inundatii

Zeci de gospodării din judeţul Teleorman au fost inundate în urma ploilor din ultima perioadă, în special în localităţile Uda Clocociov şi Turnu Măgurele, a informat joi şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "AD Ghica", Marius Stancu, scrie agerpres.ro

Conform acestuia, cele mai multe incidente s-au înregistrat în comuna Uda Clocociov, unde au fost inundate 15 curţi, trei case, iar patru persoane au fost evacuate. Probleme s-au înregistrat şi în municipiul Turnu Măgurele unde 14 curţi interioare, două case, două anexe şi trei străzi au fost inundate.

Zi DECISIVĂ pentru Oltchim! O companie ROMÂNEASCĂ, în cursa pentru privatizarea combinatului


"Au fost foarte multe intervenţii, foarte multe probleme. Toate subunităţile au fost alertate. Am chemat oameni de acasă. În momentul de faţă la nivelul judeţului Teleorman nu mai există niciun fel de problemă. La Turnu Măgurele am avut cea mai mare cădere de precipitaţii", a declarat, într-o conferinţă de presă, Marius Stancu. 

El a mai spus că, pentru gestionarea situaţiei, a fost nevoie de intervenţia a peste 70 de pompieri cu autospeciale de primă intervenţie şi comandă, cu apă şi spumă şi motopompe în nouă localităţi afectate de precipitaţiile ce au atins izolat şi 90 l/mp. 

La nivelul ISU Teleorman, Centrul Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei, în cadrul căruia au fost luate toate măsurile pentru remedierea problemelor apărute, a fost activ până în ziua în curs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.