Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de medici români și palestinieni se reunesc la Ramallah în cadrul celui de-al II-lea Congres medical palestiniano-român

facebook.com/Asociatia-Medicilor-si-Farmacistilor-Palestinieni-din-Romania
congres medici romani palestinieni

Zeci de medici din România și Palestina de diferite specialități, alături de oficialități române și palestiniene, se vor reuni, joi și vineri, la Ramallah, în cadrul celui de-al II-lea Congres medical internațional palestiniano-român organizat de Asociația Medicilor și Farmaciștilor Palestinieni din România (AMFPR) în colaborare cu Ministerul Sănătății din Palestina, Ambasada Statului Palestina și Departamentul de Situații de Urgență (DSU) din România, sub egida președintelui Autorității Palestiniene Mahmoud Abbas, conform unui comunicat al AMFPR.

Citeşte şi: Plantele care au grijă de sănătatea plămânilor tăi

Congresul din Palestina va avea ca temă ''Managementul medical în diferite specialități'' și se va deschide oficial joi, 9 noiembrie, în sala Asociației Semiluna Roșie din Al-Bireh, scrie AGERPRES. La eveniment și-au anunțat prezența, printre alții, doctor Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, doctor Călin Alexandru, director general al Direcției Generale Management Urgențe Medicale, și președintele AMFPR, doctor Saba Nahedd.

În cadrul evenimentului vor avea loc discuții despre noutăți în diagnostic și tratament în diverse boli și se vor susține prezentări ale experților din cadrul Ministerului Sănătății Palestinian în cadrul cărora aceștia vor explica situația medicală din Palestina.

''Dorim ca această manifestare să fie un prilej de a comunica propria experiență într-o dezbatere științifică de înaltă ținută, alături de colegii noștri din România și Palestina'', se arată în comunicatul semnat de președintele AMFPR.

''Suntem bucuroși că anul acesta, în Palestina, vor fi prezente personalități marcante ale medicinei palestiniene și medicinei românești, adevărați lideri de opinie. Prezența acestora va consolida legătura din AMFPR și cadrele medicale de vârf din Palestina și România'', a mai declarat doctor Saba Nahedd.

Primul Congres medical palestiniano-român cu participare internațională organizat de Asociația Medicilor și Farmaciștilor Palestinieni din România a avut loc în București, între 9 și 11 aprilie 2014. Tema principală a acestui eveniment desfășurat sub înaltul patronaj al Ministerului Sănătății din România și al Ministerului Sănătății din Palestina a fost ''Urgențe medico-chirurgicale în diferite specialități clinice cât și diverse patologii medicale''.

Citeşte şi: Cele mai bune tratamente naturiste cu sulfină .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.