Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de mineri blocaţi în subteran

mineri blocati

Câteva zeci de mineri de la Livezeni s-au blocat în subteran, iar alți peste o sută din schimbul I aflaţi încă în timpul serviciului au anunțat că vor rămâne în mină, în timp ce ortacii de la Lupeni și Lonea protestează în curtea CEH din Petroșani, în aşteptarea ministrului Energiei, Andrei Gerea.

Potrivit liderului sindical de la Mina Livezeni, Adrian Ștefan Jurca, 24 de mineri din schimbul lV au rămas blocați în subteran, iar alți o sută din schimbul l care se află în timpul programului de lucru au anunțat că nu vor ieși din mină până când nu le vor fi soluţionate cererile privind salvarea locurilor de muncă, informează Mediafax.

Citeşte şi: Proteste spontane la minele Lonea si Lupeni. Lideri sindicali, in greva foamei

“Așteptăm întâlnirea cu ministrul Energiei și vrem o soluție pentru păstrarea locurilor de muncă”, a mai declarat Jurca.

Aproape 300 de mineri de la Minele Lonea și Lupeni s-au adunat în curtea CEH Petroşani și așteptă ca liderii lor să discute cu ministrul Energiei, Andrei Gerea. Aproximativ o sută dintre ei au rămas peste noapte în curtea Complexului Energetic Hunedoara din Petroșani, alături de patru lideri care se află în greva foamei.

La CEH Petroşani, joi este aşteptat ministrul Energiei, Andrei Gerea, la o discuţie cu conducerea unităţii şi cu liderii sindicali.

Citeşte şi: Minitrul Energiei, fata in fata cu criza din minerit

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.