Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de oameni continuă să doneze sânge la Chişinău pentru victimele tragediei de la Bucureşti

sange2

Zeci de persoane continuă să doneze sânge la Chişinău pentru victimele tragediei produse vineri seara în clubul "Colectiv" din Bucureşti. 

Potrivit publika.md, la Centrul de Transfuzie a Sângelui din Republica Moldova s-au format cozi şi marţi, pentru a treia zi de când se colectează produse biomedicale pentru cei care au avut de suferit în incendiul din capitala României. 

Reprezentanţii Centrului de Transfuzie au indicat că oamenii au venit dis-de-dimineaţă într-un număr foarte mare, aşteptând la rând pentru a dona sânge. 

Produsele biomedicale vor fi colectate până vineri, atunci când Centrul de Transfuzie de la Chişinău va stabili câte persoane au donat şi cantitatea ce va fi expediată în România. Ministerul Sănătăţii de la Chişinău conlucrează cu cel de la Bucureşti pentru a identifica produsele biomedicale de care este nevoie în România. 

Autorităţile din Republica Moldova au trimis duminică seara la Bucureşti circa 700 de litri de sânge şi componente sangvine cu o autospecială a Serviciului moldovean pentru Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale, pentru a veni în ajutorul persoanelor rănite în incendiul de vineri seară din clubul Colectiv.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.