Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de percheziţii în Constanța, într-un dosar penal legat de contrabandă cu ţigări şi deţinere de substanţe dopante / Video

perchezitii

Zeci de percheziţii în Constanța, într-un dosar penal legat de contrabandă cu ţigări şi deţinere de substanţe dopante

Poliţiştii din Constanţa fac, sâmbătă, 36 de percheziţii într-un dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări şi deţinere de substanţe dopante.

IPJ Constanţa a anunţat, sâmbătă, că poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economico - Financiare fac 36 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări şi deţinere sau comercializare de substanţe dopante sau produse ce conţin substanţe dopante.

Percheziţiile au loc în municipiul Constanţa şi oraşul Năvodari, la locuinţele a 11 persoane cercetate de comiterea faptelor

“Astfel, în perioada 2023-2024, acestea ar fi deţinut şi comercializat ţigări netimbrate şi produse ce ar putea conţine substanţe dopante. Prejudiciul în cauză este în curs de stabilire. Până în acest moment, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, diferite cantităţi de ţigări netimbrate şi produse ce ar putea conţine substanţe dopante”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.