Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de percheziţii în Vrancea, Vaslui şi Prahova la producători de alcool: Poliţiştii au găsit peste 690.000 de litri de vin posibil contrafăcut

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii au descoperit, în urma a 48 de percheziţii făcute joi în Vrancea, Vaslui şi Prahova, peste 690.000 de litri de vin despre care există suspiciunea că ar fi contrafăcut şi care ar fi urmat să ajungă pe piaţa neagră. Cincisprezece persoane au fost ridicate şi duse la audieri.

Poliţişti ai inspectoratelor judeţene Vrancea, Vaslui şi Prahova, cu sprijinul reprezentanţilor direcţiilor judeţene pentru agricultură au făcut joi zeci de percheziţii în Vrancea, Vaslui şi Prahova, la firme sau persoane care produc alcool.

Astfel, au fost făcute 39 de percheziţii la firme şi nouă la persoane fizice, în cadrul a două dosare  penale aflate sub supravegherea Parchetului Tribunalului Vrancea, privind  infracţiunile de ”producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare” şi "deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate corespunzător ori cu marcaje false peste limita a 40 de litri de alcool etilic”.

În urma percheziţiilor în cele trei judeţe, poliţiştii au descoperit peste 690.000 de litri de vin,  din care au  fost recoltate probe în vederea analizării  conţinutului  într-un laborator  autorizat.

De asemenea, 15  persoane au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri şi au fost ridicate mai multe înscrisuri, conform reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, anunță News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.