Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de persoane s-au infectat în nouă focare de Covid-19, în Buzău

Twitter
covid 19 coronavirus

Zeci de persoane s-au infectat în nouă focare de Covid-19 din județul Buzău. Cele mai mari probleme sunt la două secții ale Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca. De asemenea, persoane infectate sunt în mai multe școli din municipiul Buzău, anunță MEDIAFAX.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău sunt active nouă focare de infecție cu SARS-CoV-2. Cel mai mare este la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca- Secția exterioara Ojasca și Secția Psihiatrie III unde testele au arătat că 78 de persoane s-au infectat. Autoritățile au luat măsuri pentru a preveni răspândirea virusului.

Citește și: Joaca de-a atacarea la CCR - Demersul USR şi PNL în cazul Iordache, invalidat de Constituţie

„În cazul focarelor de la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, DSP a dispus următoarele măsuri: izolarea persoanelor confirmate cu COVID-19 în unitatea sanitară, identificarea contacților direcți ai cazurilor confirmate și carantinarea acestora, testarea personalului medico-sanitar și pacienților, intensificarea măsurilor de curățenie și dezinfecție cu respectarea măsurilor de prevenire SARS CoV-2”, a anunțat Prefectura Buzău.

Alte focare de mai mici dimensiuni au apărut la Colegiul Național Pedagogic Spiru Haret, la Colegiul Național B.P Hașdeu, la Liceul cu Program Sportiv, la Școala gimnazială Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu, la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău- Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, la Handbal Club Buzău și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.