Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski anunță un adevărat cutremur la Kiev: Val de schimbări la vârful statului, în frunte cu șeful forțelor armate

g4media.ro
Zelenski Zalujni

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, într-un interviu la canalul Rai1, că se gândește să schimbe o serie de lideri din țară.

Un jurnalist de la Rai1 l-a întrebat pe Zelenski despre zvonurile legate de demiterea șefului forțelor armate. Președintele a răspuns că se gândește să schimbe mai mulți lideri din stat, dar nu a precizat dacă acest lucru se aplică lui Zalujnîi.

"Bineînțeles, este necesar un restart, un nou început. Când vorbim despre acest lucru, mă refer la înlocuirea unui număr de lideri ai statului, și nu doar într-un singur sector, de exemplu, cel militar", a declarat președintele Ucrainei.

„Trebuie să ne mișcăm cu toții în aceeași direcție”

Potrivit acestuia, aceasta este o întrebare pentru întregul grup de conducere, care gestionează mașina mare și complexă a țării.

"Dacă vrem să câștigăm, trebuie să ne mișcăm cu toții în aceeași direcție. Nu putem să disperăm, să renunțăm. Trebuie să avem energia potrivită, pozitivă, în ciuda stărilor de spirit negative care ne pot cuprinde în anumite momente", a adăugat Zelenski.

Zelenski a mai spus că negativismul trebuie lăsat acasă. Potrivit acestuia, este necesar să ne gândim la cei care au fost nevoiți să fugă în străinătate, la cei care luptă în tranșee, la cei care muncesc 24 de ore pe zi în trei schimburi la fabricile care produc muniție.

"Trebuie să avem energia necesară pentru ei. Nu putem permite abdicarea. De aceea, când vorbesc despre o repornire, despre o înlocuire, mă refer la ceva serios care nu privește o singură persoană, ci conducerea țării", a declarat președintele Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.