Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski dă cărțile pe față: De ce l-a demis pe generalul Valeri Zalujnîi

nyt.com
Volodimir Zelenski

Președintele Volodimir Zelenski, răspunzând la întrebarea de ce au fost demiși Comandantul-șef al Forțelor Armate, generalul Valeri Zalujnîi, și conducerea cheie a Forțelor Armate ale Ucrainei, a spus că este o repornire, restructurare și schimbare în managementul comandamentul militar notează FoxNews.

Președintele a menționat că nu vorbim despre schimbarea cursului acțiunilor noastre, ci doar „vorbim despre lucruri care nu s-au schimbat de mult timp”.

„Trebuie să fim mai rapizi, ceea ce înseamnă că trebuie să renunțăm la toată birocrația pe care o avem. Nu avem altă șansă.

Trebuie să fim inteligenți, echipați tehnologic și rapizi. Timpul este bani, iar în cazul nostru nu sunt bani, ci viețile oamenilor.”

Zelenski a fost întrebat și despre premiul Eroul Ucrainei pentru Zalujnîi și dacă asta înseamnă că generalul va continua să susțină politicile președintelui sau, poate, se va alătura opoziției.

La care Zelenski a răspuns că a fost alegerea lui Zalujnyi: "A apărat națiunea și țara noastră. I-am acordat titlul de Erou al Ucrainei, pentru că îi sunt foarte recunoscător pentru asta".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.