Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Zelenski lansează acuzații la ONU: Rusia a bombardat o gară din centrul Ucrainei

captură facebook
Volodimir Zelenski

Update:

Cel puţin 22 de oameni au fost ucişi şi alte zeci răniţi miercuri, într-un atac cu rachete ruseşti asupra unei gări ucrainene, a declarat preşedintele Volodimir Zelenski, în aceeaşi zi în care Ucraina a marcat aniversarea independenţei faţă de dominaţia sovietică, notează Reuters. Printre cei ucişi se află şi un copil de 11 ani, conform unei postări pe Twitter a preşedintelui Parlamentului de a Kiev, Ruslan Stefanciuk, citat de CNN, informează News.ro.

Ulterior, Zelenski a scris că numărul morţilor a ajuns la 22, că cinci dintre ei au ars, uar opilul de 11 ani a murit când casa sa a fost lovită de o rachetă rusească.

”Operaţiunile de căutare şi salvare la gară vor continua. Cu siguranţă îi vom face pe ocupanţi să răspundă pentru tot ceea ce au făcut. Şi cu siguranţă îi vom alunga pe invadatori de pe pământul nostru. Veşnică amintire tuturor celor cărora le-au luat viaţa aceşti invadatori, aceşti duşmani”, a afirmat Zelenski.

Știrea inițială:

Rusia a lansat rachete asupra unei stații de cale ferată din regiunea centrală ucraineană Dnipropetrovsk, a declarat miercuri președintele ucrainean Volodimir Zelenski, în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite axată pe Ucraina, relatează Reuters și Mediafax.

Volodimir Zelenski a spus, la ONU, că Rusia a lansat rachete asupra unei gări din regiunea centrală ucraineană Dnipropetrovsk.

„Aceasta este viața noastră în fiecare zi. Acesta este modul în care Rusia s-a pregătit pentru această sesiune a ONU”, a declarat Zelenski, în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite, la care a participat online.

Au existat morți și răniți în urma atacurilor cu rachete, a spus Zelenski, avertizând că bilanțul ar putea crește.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.