Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski lansează un avertisment dur la cei care `ascund interesele Ucrainei în birouri politice`: Nu vom lăsa pe nimeni să uite! (Video)

Facebook
Volodimir Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, într-un discurs, că nimeni nu va putea ascunde interesele Ucrainei în birouri politice şi a subliniat că ţara sa îşi doreşte pacea “fără întârziere”.

Vezi și: Biden dă înapoi și neagă că ar fi făcut un apel pentru schimbarea regimului în Rusia

“Voi face în continuare apel la parlamentele altor ţări. Săptămâna va fi foarte ocupată din punct de vedere diplomatic. Drept urmare, nimeni nu va fi capabil să ascundă interesele Ucrainei undeva în birouri politice sau în birocraţie.

Nu vom lăsa pe nimeni să uite de oraşele noastre, de Mariupol şi de alte oraşe ucrainene pe care le distrug soldaţii ruşi. Din ce în ce mai mulţi oameni din lume sunt de partea Ucrainei, de partea binelui în această luptă cu răul. Şi dacă politicienii nu ştiu să îi urmeze pe oameni, îi vom învăţa. Aceasta este baza democraţiei noastre”, a spus Zelenski.

“Urmează o nouă rundă de negocieri, pentru că vrem pacea. Cu adevărat. Fără întârziere. După cum am fost informat, există oportunitatea şi necesitatea unei întâlniri faţă în faţă în Turcia. Nu este rău. Să vedem rezultatul. Priorităţile noastre la negocieri se ştiu. Suveranitatea Ucrainei şi integritatea teritorială sunt fără îndoială. Garanţiile de securitate pentru statul nostru sunt obligatorii. Scopul nostru este evident – pace şi revenirea la o viaţă normală în ţara noastră cât de curând posibil”, a mai declarat el.

Volodimir Zelenski a vorbit şi despre faptul că după ce a acordat un interviu presei din Rusia Roskomnadzor, autoritatea rusă de supraveghere mass-media, a lansat un avertisment către presă să nu îl publice.

“Astăzi este ziua în care vedem din nou şi din nou cât de departe suntem de Federaţia Rusă. Imaginaţi-vă, erau speriaţi acolo, la Moscova, de interviul meu pentru jurnaliştii ruşi. Când jurnaliştii se pregăteau să publice interviul – şi am vorbit cu ei după-amiază - agenţia de cenzură a Rusiei a venit cu o ameninţare. Asta au scris – cer să nu fie publicată conversaţia. Ar fi ridicol dacă nu ar fi tragic”, a spus Zelenski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.