Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski pune SBU și Poliția Națională la treabă: Să afle cum s-a produs accidentul de elicopter în care a murit ministrul de interne!

president.gov.ua
Volodimir Zelenski

Președintele Volodimir Zelenski a reacționat la accidentul aviatic de la Brovary, în care a murit conducerea Ministerului Afacerilor Interne din Ucraina. El a însărcinat SBU și Poliția Națională să afle toate circumstanțele incidentului.

"Astăzi, o tragedie teribilă a avut loc în Brovary, regiunea Kiev. Un elicopter al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență s-a prăbușit, iar la locul prăbușirii a izbucnit un incendiu. Până în acest minut, 15 persoane au murit. Numărul exact al victimelor tragediei este în curs de stabilire", a scris Zelenski.

El a reamintit că printre victimele accidentului se numără ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, Denis Monastirski, prim-adjunctul său, Evgheni Yenin, secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Iuri Lubkovich, asistentul acestora și echipajul elicopterului.

"25 de persoane au fost rănite, inclusiv 10 copii. Până în acest moment, trei copii au murit. Durere de nedescris. Un elicopter a căzut pe teritoriul uneia dintre grădinițe. Am instruit Serviciul de Securitate al Ucrainei, în cooperare cu Poliția Națională a Ucrainei și alte organisme autorizate, să afle toate circumstanțele a ceea ce s-a întâmplat ," a precizat Zelenski.

Președintele Ucrainei a adăugat că toate serviciile lucrează în prezent la locul tragediei.

„Condoleanțe tuturor familiilor și prietenilor victimelor! Denis, Yevhen, Yuri, echipa Ministerului Afacerilor Interne... adevărați patrioți ai Ucrainei. Fie ca ei să se odihnească în pace! Fie ca toți cei cărora le-a fost luată viața în această dimineață neagră să se odihnească în pace!”, mai scrie Zelenski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.