Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski şi Vitali Klitschko l-au felicitat pe Oleksandr Usik pentru victoria cu Joshua: Ucraina este o ţară puternică. Vom câştiga şi împotriva barbarilor ruşi

captură facebook
Volodimir Zelenski

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski şi primarul Kievului, fostul boxer Vitali Klitschko, l-au felicitat, duminică, pe compatriotul lor Oleksandr Usik, care şi-a păstrat titlurile WBA, IBF şi WBO la categoria grea, după ce l-a învins la puncte pe britanicul Anthony Joshua, potrivit news.ro.

La Jeddah, în Arabia Saudită, doi dintre cei trei arbitri judecători l-au declarat învingător pe Usik (113-115, 115-113, 116-112).

"A fost dificil, dar este atât de importantă şi necesară această victorie. Apărarea unui titlu de campion mondial este un simbol care arată că toţi cazacii ca noi nu renunţă niciodată, luptă şi în final câştigă”, a scris Zelenski pe Facebook.

În ring, boxerul a purtat culorile Ucrainei şi cuvintele "culori ale libertăţii” pe ţinuta sa. În zilele premergătoare luptei, cântase un cântec patriotic în faţa presei îmbrăcat în costum tradiţional, cu capul ras, cu excepţia unei şuviţe de păr în stil cazac.

"Glorie Ucrainei. Slavă eroilor săi”, a reacţionat, la rândul său, Klitschko, pe contul său de Facebook. "Continuăm să dovedim că putem câştiga: în sport şi pe câmpul de luptă”, a insistat primarul Kievului, care la fel ca Usik a fost campion mondial WBO la categoria grea.

"Ucraina este o ţară puternică. Vom câştiga şi împotriva barbarilor ruşi. Slavă Ucrainei, liberă şi demnă!”, a adăugat Klitschko.

Meciul a fost difuzat gratuit în mod excepţional în Ucraina, unde Usik a servit ca voluntar în armată în februarie, înainte de a accepta această luptă foarte aşteptată împotriva lui Joshua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.