Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi aglomerată la ICCJ: Cel puțin șase grei dau ochii cu judecătorii

iccj

Zi aglomerată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde un număr mare de demnitari din toate partidele și regimurile sunt așteptați marți în diverse dosare. Ședinţele de judecată îi vor aduce împreună pe Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea, Vasile Blaga, Gabriel Oprea, Dan Șova, Cristian David, relatează Realitatea Tv.

Instanţa supremă judecă, astăzi, cererea senatorului Vasile Blaga de ridicare a controlului judiciar în dosarul în care procurorii DNA Ploieşti îl acuză de trafic de influenţă. Potrivit procurorilor, în perioada 2011-2012, Blaga ar fi primit în trei rânduri, printr-un interpus, suma totală de 200.000 de euro, precum şi 500.000 de euro de la fostul primar Gheorghe Ştefan.

Vasile Blaga, prima reacție după condamnările din Microsoft

La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Călin Popescu Tăriceanuare termen în camera preliminară în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă în dosarul „Ferma Băneasa". Tariceanu a fost trimis in judecata de DNA, pe 7 iulie, pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Tot la Înalta curte are loc un nou termen pe fond în dosarul achiziţiilor frauduloase la DIPI, în care sunt implicaţi fostul vicepremier Gabriel Oprea şi fostul şef al Direcţiei, Gheorghe Nicolae.

Vasile Blaga, prima reacție după condamnările din Microsoft

Pe de altă parte, fostul ministru de interne Cristian David are şi el termen în dosarul de luare de mită, Liviu Dragnea este aşteptat la instanţă în dosarul fostei sale soţii, Bombonica, pentru acuzaţiile legate de menţinerea frauduloasă în funcţie a două angajate ca asistente sociale la Teleorman, iar Dan Şova este citat în dosarul CET Govora.

De asemenea, Darius Vâlcov este aşteptat să se prezinte în dosarul de corupţie în care procurorii i-au pus sechestru pe faimoasa lui colecţie de tablouri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.