Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi plină pentru salvamontiștii din Sinaia: Șapte turiști accidentați au avut nevoie de ajutor

salvamont

Salvamontiștii din Sinaia au salvat șapte persoane cu probleme medicale în ultimele 24 de ore. Victimele s-au confruntat cu diferite probleme în timp ce se aflau pe munte și au solicitat ajutorul salvatorilor montani, potrivit Mediafax.

Echipajele Salvamont Sinaia au salvat șapte persoane care s-au confruntat cu diferite probleme medicale. În ultimele 24 de ore, salvamontiștii au dost solicitați să salveze de pe munte persoane cu traumatisme și epuziate fizic.

Citește și: Ciprian Ciucu sare la gâtul lui Nicușor Dan: ‘Aștept să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie’

„Astăzi am fost solicitați să intervenim în șase cazuri pe domeniul montan și am avut trei cazuri la cabinet: două persoane epuizate fizic au fost găsite pe Drumul de Vară, o persoană cu traumatism lombar - Pârtia de Sanie, o persoană cu traumatism cranio cerebral și cu stare alterată - Pârtia de Sanie, o entorsă genunchi - Cota 1400, o persoană cu traumatism coloană lombară - Cota 1400 și o persoană cu traumatism cranio-facial și pierderi de cunoștință - Cota 1400”, scrie în mesajul Salvamont Sinaia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.