Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziarul 'Făclia' din Cluj a sărbătorit tipărirea a 10.000 de ediții

vaticannews
ziare marea britanie

Ziarul clujean "Făclia" marchează, marţi, ediţia tipărită cu numărul 10.000, fiind cea mai veche publicaţie din judeţul Cluj.

"Statornici în cuvânt. În 14 noiembrie 2023, a văzut lumina tiparului ediţia cu numărul 10.000 a ziarului Făclia de Cluj. Este un moment unic în presa clujeană deoarece Făclia de Cluj este singurul cotidian local care a apărut neîntrerupt din 23 decembrie 1989 şi până în prezent. În acest context, jurnaliştii celui mai cunoscut cotidian din judeţul Cluj au pregătit un număr special de 16 pagini color în care sunt prezentate mesajele transmise de numeroase personalităţi ale vieţii academice, culturale şi ştiinţifice din Cluj-Napoca, dar şi din ţară şi de peste hotare. În toţi aceşti ani, ziariştii de la Adevărul/Adevărul în Libertate/Adevărul de Cluj/ Făclia au încercat să răspundă aşteptărilor cititorilor. Miza noastră nu a fost senzaţionalul. Miza noastră a fost credibilitatea. Pentru noi aceasta a fost şi rămâne reţeta care asigură continuitatea publicaţiei noastre", se arată într-un comunicat trimis de redacţia Făclia, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, paginile ziarului au fost şi continuă să fie uşi deschise pentru artiştii clujeni, pentru cercetători, tinerii talentaţi, pentru medici, pentru sportivi, experţi în diverse domenii şi profesori, care au ceva de spus şi prezentat pentru comunitate.

"Totodată, Făclia a constituit o adevărată şcoală de presă pentru tinerii jurnalişti, care au găsit aici profesionişti dispuşi să-i introducă în tainele acestei meserii şi să le şlefuiască talentul. Pe această cale, echipa Făclia mulţumeşte cititorilor şi tuturor celor care au fost alături de noi pe parcursul celor 10.000 de ediţii", se mai afirmă în comunicatul transmis de publicaţia clujeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.