Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zidane îl laudă pe Ronaldo pentru golul de la Torino, însă îi transmite: 'Golul meu cu Leverkusen a fost mai frumos'

zinedine zidane

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat, marţi, că golul marcat din foarfecă de Cristiano Ronaldo în meciul cu Juventus este unul dintre cele frumoase din istorie, dar cel înscris de el în finala Ligii Campionilor din 2002 a fost mai frumos.

"Golul lui Cristiano este unul dintre cele mai frumoase din istorie, dar al meu, de la Glasgow, a fost mai frumos. Trebuie să-ţi scoţi pălăria după un gol de asemenea calitate. A făcut multe lucruri şi sunt bucuros pentru ce a realizat. La acel gol m-am simţit cum s-a simţit toată lumea, sunt antrenor, dar şi un fan al fotbalului", a declarat Zidane, potrivit marca.com.

Zidane a înscris cu un voleu din lateral golul de 2-1 pe Hampden Park, stabilind scorul final în ultimul act al Ligii Campionilor, ediţia 2001/2002, câştigată în faţa formaţiei Bayer Leverkusen.

Echipa Real Madrid a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Juventus Torino, în manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Ronaldo, în minutele 4 şi 64, ultimul spectaculos, din foarfecă, şi de Marcelo, în minutul 72. De la gazde a fost eliminat argentinianul Dybala, în minutul 66, pentru două cartonaşe galbene, anunță News.ro.

Returul va avea loc la 11 aprilie, la Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.