Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zile decisive pentru Ungaria și Polonia! George Ciamba dinamitează 'butonul nuclear': 'Nu mă aştept la ceva foarte dramatic'

stiripesurse.ro
George Ciamba

Ministru delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a declarat, marți, la Bruxelles, referitor la faptul că pe agenda CAG vor fi și discuții în legătură cu art.7 privind Polonia și Ungaria, că nu se așteaptă la „ceva foarte dramatic” sau la ceva care „să se îndrepte către direcția greșită”.

Senatul a modificat Legea privind statutul funcționarului public: Liber la afaceri!

„Va fi o trecere în revistă, cred că statele membre vor spune cum văd procesul, să vedem unde ne aflăm. Cred că este o discuţie tipică de trecere în revistă. Nu mă aştept la ceva foarte dramatic sau la ceva care să se îndrepte către direcţia greşită. Nu trebuie să uităm că este o atmosferă cu caracter politic ridicat. Mă aştept ca, întrucât se apropie alegerile europene, cred că vom avea puţin prea multă politică, dar desigur că preşedinţia Consiliului UE, ca broker onest, este gata să asculte pe toată lumea”, a declarat ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, fiind întrebat dacă va fi o foaie de parcurs în legătură cu discuţiile privind articolul 7 pentru Polonia și Ungaria, conform Mediafax.

Pe ordinea de zi a agendei Consiliul Afacerilor Generale, de la Bruxelles, de marți, se află deliberări legislative, precum Cadrul Financiar Multianual 2021-2027, dar și activități nelegislative, cum ar fi pregătirile pentru Consiliul European din 21-22 martie 2019, respectiv Statul de Drept din Polonia - art.7 și Valori ale Uniunii în Ungaria - art.7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.