Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zilele Filmului Maghiar: comedia romantică 'O altă ligă', regizată de Nagy Viktor Oszkár, va fi prezentată în avanpremieră pentru România şi Ungaria

pixabay
cinema

Comedia romantică "O altă ligă" (Becsúszó szerelem), regizată de Nagy Viktor Oszkár, va fi prezentată în avanpremieră pentru România şi Ungaria în cadrul Zilelor Filmului Maghiar, eveniment care a debutat, luni, la Târgu Mureş şi se va derula pe parcursul întregii săptămâni, informează Agerpres.

Comedia "O altă ligă" are 96 de minute, va fi prezentată la Teatrul de Vară din Târgu Mureş în data de 19 iunie, la ora 20,30 şi îi are în distribuţie pe Ötvös András, Gombó Viola Lotti, Stefanovics Angéla şi Thúróczy Szabolcs.

"Zilele Filmului Maghiar la Târgu Mureş, ediţia a X-a, revine între 14-20 iunie la Cinema Arta, Teatrul de Vară şi Camera K'ARTE. Evenimentul, ajuns la o bornă aniversară, propune publicului târgumureşean o paletă diversă de filme, începând cu o proiecţie in memoriam Törőcsik Mari, trecând prin filme de scurt metraj, filme documentare şi de ficţiune, prezentate în două locaţii - Cinema Arta (Sala Arta) şi Teatrul de Vară. Cele două proiecţii în aer liber de la Teatrul de Vară - 'Curtiz', film ce va fi precedat de un miniconcert Vizi şi comedia romantică "O altă ligă", film prezentat în avanpremieră atât pentru România, cât şi pentru Ungaria - se vor desfăşura în condiţii speciale, impuse de reglementările sanitare", a arătat organizatorul manifestării, Asociaţia K'ARTE Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

Zilele Filmului Maghiar la Târgu Mureş este un eveniment organizat de Institutul Cultural Maghiar din Bucureşti şi Asociaţia K'ARTE din Târgu Mureş, cu sprijinul Bioeel şi al Cinematografului Arta".

Organizatorii au precizat că, potrivit reglementărilor, proiecţiile indoor au loc în limita a 70% din capacitatea sălii, cu purtarea măştii de protecţie, fără alte documente.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

În schimb, la programul de la Teatrul de Vară, participarea la activităţile culturale în aer liber este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 sau cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore sau test care să dovedească prezenţa de anticorpi de tip IgG.

Programul Zilelor Filmului Maghiar de la Târgu Mureş cuprinde prezentarea de filme artistice, documentare şi filme de scurt metraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.