Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zilele Porţilor Deschise la cramele din Melnik, în perioada 17-19 februarie

www.cramavinuri.ro
crama vinuri

Tradiţionalele Zile ale Porţilor Deschise la cramelor din Melnik se vor desfăşura în weekendul 17-19 februarie, marcând sărbătoarea patronului viticultorilor, Sfântul Trifon Zarezan, a anunţat Asociaţia Viticultorilor Independenţi din Bulgaria, potrivit Agerpres.

Podgoriile din regiunea Melnik (în sud-vest) îşi deschid porţile vizitatorilor, care vor putea lua parte la tăierea rituală a viţei de vie, tururi ale podgoriei, degustări din noua recoltă, muzică în aer liber şi programe de dans axate pe cultura locală, vin şi mâncare. Misiunea comună a viticultorilor din Melnik este de a promova vin de înaltă calitate din soiuri locale şi internaţionale şi oportunităţi de turism viticol în regiune.

Harta "Rutele vinului Melnik" a fost creată pentru confortul vizitatorilor din regiune. Include toate principalele obiective viticole plus alte atracţii turistice din regiune: oraşele Melnik, Sandanski şi Petrich, Mănăstirea Rozhen, satele Rupite şi Zlatolist, oraşul antic Heraclea Sintica, Cetatea lui Samuil, spa şi băi minerale.

Ştire selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către AGERPRES, fără intervenţie pe text, conform acordului de colaborare dintre agenţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.