Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane, mesaj sincer pentru Julen Lopetegui: 'Clubul te obligă să câştigi tot!'

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane (46 de ani) a avut un mesaj sincer pentru Julen Lopetegui (52 de ani), urmaşul său pe banca tehnică a lui Real Madrid: clubul te obligă să câştigi tot!, scrie Mediafax.

În timp ce noul antrenor de pe Bernabeu a început perfect sezonul din La Liga, Zizou stă departe de meseria de antrenor, dar jurnaliştii au fost curioşi ce mesaj are francezul pentru omul care-i duce mai departe munca. Iar fostul Balon de Aur a preferat să fie sincer: "Atunci când o conduci pe Real Madrid, trebuie să câştigi tot. Trebuie să ai un anumit nivel al jocului. Cele trei Ligi ale Campionilor au fost fantastice. Fiecare a fost specială pentru un motiv", e mesajul lui Zidane, care a descris şi fiecare dintre cele trei Ligi ale Campionilor câştigate consecutiv cu echipa din capitala Spaniei: "Prima a fost incredibilă, pentru că a fost prima ca antrenor. A doua a fost simbolică şi intensă. Jucam împotriva lui Juventus şi am avut o a doua repriza excepţională. A treia a oglindit cele trei sezoane petrecute la Real Madrid", a mai declarat Zidane, pentru site-ul oficial al UEFA.

Citește și: David Beckham va avea o echipă de fotbal în MLS, care se va numi Inter Miami CFR

Intrat, la fel ca Guardiola sau Luis Enrique, într-un an de pauză după o muncă istovitoare la Real Madrid, despre Zidane se spune că ar putea reveni în fotbal ca antrenor al lui Manchester United, dacă Jose Mourinho nu va avea rezultatele aşteptate. Cel mai repede, mutarea s-ar putea face în jurul Crăciunului, când United va şti, deja, ce şanse are la titlul din Premier League, dar şi dacă drumul în Liga Campionilor continuă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.