Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane consideră că nu trebuie învinovăţit pentru concurenţa acerbă de la Real Madrid

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Antrenorul Zinedine Zidane a declarat că nu trebuie învinovăţit pentru concurenţa acerbă de la Real Madrid, în contextul în care atacantul Luka Jovic a marcat în weekend două goluri pentru Eintracht Frankfurt, câte reuşise în 32 de meciuri pentru echipa spaniolă, transmite Reuters.

Zidane a spus că nu trebuie acuzat pentru că Jovic nu s-a impus la Real, care l-a împrumutat în această iarnă la Eintracht, fosta sa echipă, până la finalul sezonului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Groaznic! Activistul de mediu Daniel Bodnar ar putea rămâne paralizat

Atacantul sârb este unul din jucătorii care îşi arată valoarea după ce nu au avut succes la Real sub conducerea lui Zidane, în această situaţie mai fiind Sergio

Reguilon, acum la Tottenham Hotspur, şi Achraf Hakimi, ajuns la Inter Milano.

"Este uşor să dai vina pe antrenor, dar Real Madrid este un loc unde e foarte greu să joci", a afirmat Zidane într-o conferinţă de presă înaintea meciului de miercuri din Cupa Spaniei de pe terenul lui Alcoyano.

"Unii jucători hotărăsc să rămână aici chiar dacă ştiu că este foarte greu, în timp ce alţii, ca Luka, trebuie să plece ca să arate ce pot", a spus francezul. "Luka are un viitor strălucit şi poate arăta aici de ce este capabil şi situaţia este aceeaşi pentru toţi. Aici concurenţa este foarte puternică şi asta nu e vina antrenorului", a adăugat el.

Citește și: Florin Cîțu ‘țopăie’ de fericire: ‘Banca Mondială confirmă: măsurile pe care le-am luat în contextul pandemiei COVID-19 clasează România în topul țărilor cu cele mai multe și aplicate măsuri din lume’ .

Jovic a venit în 2019 de la Eintracht pentru 60 de milioane de euro, însă a fost de numai şase ori titular în campionat, înscriind două goluri. El a avut probleme şi în afara gazonului, încălcând carantina în Serbia, apoi accidentându-se la un picior în timp ce se antrena acasă.

Jovic a avut un impact puternic la revenirea la clubul german, punctând de două ori în victoria cu 3-1 în faţa lui Schalke 04.

Zidane este aşteptat să trimită fotbalişti mai puţin folosiţi contra lui Alcoyano, echipă de divizia a treia, însă este precaut: "În toate ţările în meciurile de cupă sunt multe surprize, fiindcă echipele mici au şansa să joace împotriva unora mari şi reuşesc lucruri formidabile".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.