Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua ADEVĂRULUI în procesul privind şantajarea lui Mircea Băsescu de către familia Anghel

mircea basescu

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti ar urma să dea, joi, o decizie definitivă în procesul în care mai mulţi membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sunt acuzaţi că l-au şantajat pe Mircea Băsescu, informează news.ro. Pronunţarea în acest dosar a fost amânată până acum de două ori.

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit, iniţial, în 23 ianuarie, că va da pronunţarea în dosarul şantajării lui Mircea Băsescu pe 9 februarie. Magistraţii au amânat atunci pronunţarea pentru 23 februarie, dată la care a fost anunţată o nouă amânare, pentru 9 martie.

Nepotul lui Băsescu, la mâna CCR: De ce SINTAGMĂ s-a folosit

Dosarul în care membrii familiei lui Sandu Anghel sunt judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu a fost strămutat, în 28 aprilie 2016, de la Curtea de Apel Constanţa la Curtea de Apel Bucureşti, în urma unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Fănica Anghel, soţia lui Sandu Anghel, copiii acesteia, Izaura Constantin (fostă Anghel), Florin Anghel şi Grinică Ion Anghel, precum şi Marius Constantin, soţul Izaurei, au depus, în 8 aprilie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o cerere de strămutare a dosarului care se afla pe rolul Curţii de Apel Constanţa.

Magistraţii instanţei supreme au hotărât să admită această cerere, astfel că dosarul s-a judecat la Curtea de Apel Bucureşti.

În toamna anului 2015, Tribunalul Constanţa i-a condamnat pe patru dintre cei cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel la pedepse cu închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.