Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Cârtiței în coaliția de guvernare. Miniștri USR, certați de liberali: 'Hai cu acțiunea și mai puțin cu Facebook-ul!'

presiune tensiuni scandal pericol

Deputatul PNL Florin Roman le cere miniștrilor USR PLUS Vlad Voiculescu (Sănătăte) și Cristian Ghinea (Fonduri UE) să fie „bărbați și oameni politici adevărați” și să treacă la treabă.

„Dacă domnul Voiculescu nu vrea să se mai simtă ca în Ziua Cârtiței, îl sfătuiesc să îl tragă aproape pe colegul dânsului, domnul Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, și să se apuce de treabă. Nu mai avem timp de pierdut cu ștampile aruncate pe pereți, căutat prin sertare, umblat cu foto/video după noi. Gata domnilor, suflecați mânecile și la treabă!

Lăsați și greaua moștenire, lăsați și noua moștenire...eu mă simt în Ziua Cârtiței când aud mereu aceeași placă. Fiți bărbați și oameni politici adevărați, treceți la decizii, asumări, la MUNCĂ!

Solicit public ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar mai ales ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, alocarea a 50 de milioane de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), care înseamnă finanţări de reforme! Acești bani sunt vitali pentru dotarea spitalelor din România cu instalații de detectare și stingere a incendiilor și tot ce mai e nevoie! Avem doar de câștigat dacă se va reuși creșterea ratei de absorbție a fondurilor europene. Cum ne organizăm noi sistemul pentru absorbția acestor fonduri europene este EXCLUSIV decizia noastră.

Hai cu acțiunea și mai puțin cu Facebook-ul!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.