Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua și SCANDALUL într-un dosar CELEBRU! Dezvăluiri ŞOCANTE: Cu ce ar ŞANTAJA mafia chineză mai mulţi funcţionari români

Ziua și scandalul în celebrul dosar ”Shanghai”! Noile dezvăluiri ale jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor zguduie din temelii Ministerul Afacerilor Interne.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul triplului ASASINAT de la Satu Mare: Principalul suspect, solicitări INCENDIARE de după gratii

De 13 ani, filmări cu zeci de importanți ofițeri și funcționari români care fac sex cu minore sunt în posesia unor mafioți chinezi conectați la Ambasada Chinei. Chinezii le puneau pe fete, 5 dintre ele sub vârsta de 18 ani, să înregistreze scenele de sex cu camere mascate în tavan sau cu ochelari și pixuri speciale. După filmările compromițatoare, urma șantajul, spun jurnaliştii.

Polițiști, ofițeri de informații, șefi de Gardă Financiară și procurori au fost filmați când întrețineau relații sexuale cu fetele minore. Adolescentele erau obligate de chinezi să se prostitueze și să-și filmeze clienții.

Zeci de înalți oficiali români au fost în toți acești ani și sunt încă la mâna mafiei cu centrul de comandă în afara țării.

Citeşte şi: O analiză DEVASTATOARE scoate la iveală DEZASTRUL de la fonduri europene: 1,8 MILIARDE de euro reprezintă FRAUDE şi cheltuieli neeligibile

Pentru filmări s-ar fi folosit camere de luat vederi miniaturale, oferite fetelor de șefii chinezi ai rețelei.

"Numita Adalisa a rămas cu acel chinez trei zile în apartamentul pe care Mihai îl închiriase pentru chinezul respectiv. Mihai și Wang Yan l-au șantajat pe omul de afaceri chinez arătându-i imagini cu el și cu Adalisa" - sunt informațiile aflate de Gazeta Sporturilor de la surse.

CD-urile cu filmările compromițătoare cu români devreneau astfel moneda forte a schimburilor din Familia de la "Shanghai". Datorită potențialului de șantaj, înregistrările valorau greutatea lor în aur.

Citeşte şi: Controversă la incinerarea lui Andrei Gheorghe: Ce DECIZIE a luat familia, după ce BOR a REFUZAT să oficieze slujba

"Chinezii păstrau pe rând CD-urile și le transmiteau de la unul la altul, apoi le ascundeau în locuri sigure", povestește un om care cunoaște în detaliu întâmplările care au început în 2005.

În jurul acestei grupări, DIICOT și SRI au descoperit numeroase autorități ale Ambasadei Chinei, iar unii erau ofițeri de securitate, cu funcții camuflate, mai spun jurnaliştii GSP.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.