Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Z în PSD. Ce spun ASTRELE despre confruntarea DECISIVĂ

horoscop

Conflictul din cadrul PSD ce a pus stăpânire pe scena politică a intrat în runda a doua. Liderii PSD au decis să continue şedinţa CexN şi astăzi, după ce seara trecută au dezbătut ore bune în cadrul partidului demisiile celor trei miniştri: Rovana Plumb, Sevil Shhaideh şi Răzvan Cuc.

Ziua aleasă pentru a doua şedinţă Cex are, însă, o simbolistică aparte: vineri, 13 octombrie.  Adânc înrădăcinată în memoria colectivă, asocierea dintre două elemente, care sunt recunoscute ca fiind ghinioniste, reprezintă ingredientele nefaste care ar distruge orice zi.

Citeşte şi: Pledoaria lui Vanghelie i-a impresionat pe judecători. Veste URIAŞĂ din partea magistraţilor Curţii de Apel

Ce „părere” au însă astrele despre această zi plină de semnificaţie pentru PSD?  Despre previziunile pentru liderii politici ai momentului, astrologii spun că unora le zâmbesc astrele, altora...mai puțin.

content-image Preşedintele PSD este născut pe 28 octombrie 1962, în zodia Scorpionului. O zodie, spun specialiştii, care este dominată de dorinţa de reuşită. “Vor să iasă în față și să conducă dacă este posibil. Intuiția și spiritul analitic sunt două dintre punctele forte ale nativilor din această zodie. Cei născuți sub acest semn, rar iartă greșelile celor din jur și, în general, caută mijloace de răzbunare”, scriu cei de la Horoscop.ro.

Horoscopul zilei pare să transmită un mesaj cu dublu sens pentru Liviu Dragnea: „Este o perioadă benefică pentru nişte schimbări, ţi-ar prinde bine încă ceva să facă diferenţa în viaţa ta.”, potrivit perfecte.ro.

content-imagePentru cel de-al doilea vârf al PSD implicat în acest conflict, Mihai Tudose, astrologii par să aibă un îndemn îmbucurător. „Nu renunţa la stilul tău caracteristic, ziua se arată una reuşită şi plină de beneficii”, spun astrologii pentru cei născuţi în zodia Peşti.

Totuşi, avertizează specialiştii de la Horoscop.ro, Zodia Peşti este un semn de apă, iar nativul din această zodie este timid şi pune mare accent pe sacrificiu. „Din cauza firii sale visătoare, nativul din zodia Pești ia cu greu decizii, iar confuzia pune ușor stăpânire pe el. Își consumă resurele de energie în luarea deciziilor și de cele mai multe ori nu mai are inițiative, ci rămâne pasiv.”, mai spun cei de la Horoscop.ro.

content-imageCât despre liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, astrologii spun că-l aşteaptă o perioadă norocoasă şi-l îndeamnă să profite din plin de ea. „Te aşteaptă o perioadă norocoasă, profită de ea. Nu face excese, dar nici nu te abţine prea mult, învaţă să fii în echilibru. Profită de perioada ce ţi se arată, transformă asta în ceva de durată.”, scriu cei de la perfecte.ro.

Specialiştii spun însă despre zodia lui Tăriceanu, Capricornul, că este un semn de pământ, iar nativul Capricorn nu poartă ranchiună, dar dacă cineva i-a adresat cuvinte nepotrivite va ține minte. Potrivit Horoscop.ro, „Se dedică foarte mult căminului și orice activitate în care se implică este desfășurată cu simțul răspunderii. Pentru nativii din Capricorn, doar scopul final al unei sarcini contează și este”.

Citeşte şi: Pleşoianu, IRONII DURE după şedinţa PSD: 'Am plâns mult...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.