Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic după înfrângerea cu FC Porto: Trebuie să creştem în încredere şi experienţă, dar nu este o scuză, suntem Milan

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

Suedezul Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei italiene AC Milan, i-a îndemnat pe rossoneri să-şi păstreze încrederea, în ciuda înfrângerii suferite în faţa lui FC Porto (0-1), marţi, în deplasare, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP, citat de agerpres.

"Am jucat mai mult decât la precedentul meci (după o inflamaţie a tendonului lui Ahile). Dar ce-mi lipseşte este timpul de joc, pentru că doar aşa revine ritmul, feeling-ul. Din cele trei meciuri pe care le-am jucat în Liga Campionilor, cel de astăzi (marţi, n. red.) este cel mai puţin bun. Dar chiar şi atunci când am jucat bine, nu am luat niciun punct. Trebuie să progresăm şi să învăţăm din fiecare meci", a spus Ibrahimovic.

"Pentru mulţi jucători din echipă, aceasta a fost prima oară în Liga Campionilor. Trebuie să creştem în încredere şi experienţă. Dar nu este o scuză. Suntem Milan şi trebuie să câştigăm puncte, inclusiv în Liga Campionilor, nu doar în campionat. Dar nu este sfârşitul lumii, mai avem multe meciuri", a adăugat starul suedez.

''În Liga Campionilor, ne mai rămân trei meciuri, deci trebuie să ne păstrăm încrederea. În rolul meu, eu prefer să fiu în avantaj pe teren, mai mult decât în afara lui. Dar uşor, uşor reuşesc", a conchis Ibra.

AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu între buturi, a fost învinsă de FC Porto cu 1-0, unicul gol de pe Dragao fiind marcat de columbianul Luis Diaz (65), cu un şut de senzaţie din marginea careului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.