Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic este anchetat de Federaţia suedeză

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) este anchetat de Federaţia suedeză, după ce a intrat în vestiarul echipei la care deţine acţiuni, Hammarby. Potrivit autorităţilor din Suedia, în timpul zilelor cu meciuri, în vestiare au voie să intre doar jucătorii şi membrii din staff-ul tehnic, potrivit Mediafax.

Viitorul lui Zlatan Ibrahimovic se află sunt semnul întrebării. Potrivit presei din Italia, Ibrahimovic va juca şi în sezonul următor la AC Milan, doar dacă va primi un salariu de 6 milioane de euro. Până să ajungă la o înţelegere cu italienii, atacantul de 38 de ani se recuperează în ţara sa natală. Suedezul a suferit o leziune musculară în luna mai, în timpul unui antrenament la AC Milan.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 75: Șampanie cu zmeurică deschide păcănelele, dar liceenii n-au voie la bal

Duminică, Ibrahimovic a asistat la meciul de debut în campionat al echipei la care deţine acţiuni, Hammarby. Atacantul a încălcat protocolul sanitar contra răspândirii coronavirusului şi este acum anchetat de Federaţia suedeză.

La finalul partidei, a mers în vestiarul echipei sale să îi felicite pe jucători. Acţiune interzisă de autorităţile din Suedia. În vestiar, în zilele cu meciuri, au voie să intre doar jucătorii şi staff-ul tehnic. Hammarby a debutat cu succes. A câştigat cu 2-0 în meciul cu Ostersunds.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.