Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic este fericit pentru Că Luka Modric a câștigat Balonul de Aur - E parte din sângele meu

Zlatan Ibrahimovic

Luka Modric (33 de ani) a întrerupt monopolul deținut de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo și a câștigat Balonul de Aur în 2018, potrivit mediafax.

Anul trecut, mijlocașul croat și-a trecut în cont al patrulea trofeu Champions League, alături de Real Madrid, și a avut un rol decisiv în calificarea țării sale în finala Campionatul Mondial, din Rusia. Astfel, Modric a fost desemnat cel mai bun jucător al anului, iar Zlatan Ibrahimovic a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

"Cred că Modric este unul dintre cei mai compleți mijlocași ai lumii. Are o viteză fantastică, o viziune incredibilă și un control al balonului extraordinar.

Am jucat contra lui în trecut, când eram mai tineri. Acum, a devenit un jucător experimentat și sunt bucuros că a câștigat Balonul de Aur și premiul pentru cel mai bun jucător al Cupei Mondiale. Nu se întâmplă foarte des ca un jucător de profilul său să primească asemenea credit.

De obicei, un atacant este cel remarcat. Dar, anul 2018 a fost al lui și sunt fericit pentru el. Mama mea este din Croația, deci e parte din sângele meu", a declarat Zlatan pentru DAZN.

Ibrahimovic s-a născut la Malmo, în Suedia, însă mama sa este din Croația, iar tatăl din Bosnia și Herțegovina. Clasat pe locul 4 la ediția din 2013 a Balonului de Aur, Zlatan evoluează în prezent la Los Angeles Galaxy, formație din MLS.

Modric a sosit pe "Santiago Bernabeu" în 2012, de la Tottenham, pentru 35 de milioane de euro, și a obținut numeroase trofee alături de madrileni, printre cele mai importante numărându-se patru Ligi ale Campionilor, titlul în La Liga și două Cupe ale Spaniei. Decarul campioanei Europei a fost folosit în 33 de partide în actuala stagiune, reușind trei goluri și șase pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.