Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic, gata de o nouă experiență în fotbal: 'Aș putea face diferența în Italia și acum'

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) este gata de o nouă experiență în fotbal. Chiar dacă odată cu transferul în MLS, la LA Galaxy, s-a speculat că aceasta va fi ultima echipă din cariera sa, se pare că lucrurile nu stau chiar așa, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Îndemn pentru toți PSD-iștii! Rivalul lui Liviu Dragnea, semnal de mobilizare

Suedezul este gata să revină în Europa, în campionatele de top pentru a demonstra că poate și la această vârstă. Ibrahimovic a declarat că o posibilă destinație ar putea fi Serie A, unde a evoluat și în urmă cu câțiva ani, pentru Inter și AC Milan. "100%, știu că încă aș putea face diferența, atât în Italia cât și în alte țări. M-aș descurca mai bine decât jucătorii care sunt acum acolo", a spus Ibrahimovic. Până să se discute despre venirea lui Ibrahimovic în Europa, au apărut informații cu privire la o eventuală ofertă de la Boca Juniors.

Potrivit jurnaliştilor iberici, patronul Daniel Angelici şi directorul sportiv Nicolas Burdisso şi-ar fi dat acordul pentru a-l aduce la echipă pe Ibrahimovic la Boca Juniors. Echipa din Argentina se pregăteşte să facă o ofertă concretă celor de la LA Galaxy pentru jucătorul din Suedia. Ibrahimovic mai are contract cu LA Galaxy până în luna decembrie. Presa internaţională a scris în mai multe rânduri că suedezul îşi doreşte să plece din MLS, dar că până acum a refuzat o ofertă importantă din punct de vedere financizar de la un club din Qatar.

Citește și: Atenție! Legea construcțiilor ar putea fi modificată

Dacă ar ajunge la Boca Juniors, Zlatan ar juca alături de alte două nume mari din fotbalul internaţional, Daniele De Rossi şi Carlos Tevez.

Zlatan a ajuns la LA Galaxy în 2018 de la Manchester United şi a marcat de 52 ori în 56 de meciuri, până în acest moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.