Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic, în centrul unui scandal după ce i-a adresat un gest indecent unui suporter al echipei Los Angeles FC

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), atacantul lui Los Angeles Galaxy, a avut un gest indecent la adresa unui suporter, vineri dimineața, la finalul partidei cu rivala Los Angeles FC, scor 3-5, care a dus la eliminarea echipei suedezului în sferturile de finală ale play-off-ului din MLS, potrivit Mediafax.

LA Galaxy a pierdut derby-ul de pe terenul lui Los Angeles FC, scor 3-5, și a părăsit play-off-ul din campionatul nord-american de fotbal (MLS) în faza sferturilor de finală. În momentul părăsirii gazonului, Ibrahimovic, autor al unui gol în acest joc, a părut să fie provocat de un fan al echipei Los Angeles FC, iar suedezul nu a ezitat să riposteze. Atacantul a dus mâna în zona testiculelor și i-a transmis ceva suporterului respectiv, ulterior fiind escortat de forțele de ordine.

Citește și: Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Meciul de vineri ar putea fi ultimul pentru Zlatan Ibrahimovic în campionatul nord-american. Contractul suedezului cu LA Galaxy expiră la finalul acestui an, iar jucătorul nu a lăsat de înțeles dacă va mai continua sau nu în MLS.

La 38 de ani, Ibrahimovic a reușit 31 de goluri în 31 de partide disputate în 2019, fiind golgheterul echipei sale și al doilea cel mai bun marcator din MLS, după mexicanul Carlos Vela.

În urma acestui rezultat, Los Angeles FC a obţinut calificarea în semifinalele play-off-ului din MLS, unde o va întâlni pe Seattle Sounders. În celălalt penultim act se vor confrunta Toronto FC şi Atlanta United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.