Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic, mesaj pentru foștii săi colegi de la AC Milan, dupâ înfrângerea caterogică din Derby della Madoninna

zlatan ibrahimovic

Fostul atacant suedez Zlatan Ibrahimovic, retras din activitate la finalul sezonului trecut, a fost prezent luni la antrenamentul echipei AC Milan pentru a-i încuraja pe foştii săi coechipieri într-un moment dificil, după eşecul umilitor suferit în faţa rivalei Inter Milano (scor 1-5), sâmbătă, în campionatul de fotbal al Italiei.

Celei trei victorii obţinute anterior de Milan, în primele trei etape ale noului sezon, împotriva formaţiilor AS Roma, Torino FC şi Bologna, au fost uitate după dezastrul din "Derby della Madoninna", încheiat cu al cincilea succes consecutiv al lui Inter în acest duel de tradiţie din fotbalul italian, conform Agerpres.

O înfrângere care a generat supărare în rândul fanilor şi l-a făcut pe Ibrahimovic, liderul şi figura cea mai respectată din vestiarul lui AC Milan în sezonul trecut, să se deplaseze luni la Milanello, centrul sportiv al clubului AC Milan, pentru a susţine echipa înaintea primului meci în noua ediţie a Ligii Campionilor, împotriva englezilor de la Newcastle United, programat marţi pe San Siro.

Cu această ocazie, starul suedez a purtat o conversaţie amicală timp de câteva minute cu antrenorul Stefano Pioli, aflat în mijlocul unei adevărate furtuni mediatice după eşecul cu Inter.

În vârstă de 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan în decembrie 2019, ajutând gruparea "rossonera" să cucerească titlul în Serie A în sezonul 2021-2022. El a fost anterior campion în Serie A cu echipa milaneză în sezonul 2010-2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.